Chapomagic
Kiadó: Djeco Kiadás dátuma: EAN: 3070900051331 Nyelv: N.A. Cikk típusa: Jeu
2 490 Ft
Kategória: Játékok Alkategória: 6-12 éveseknek
Rendelhető
Ismertető

 Caractéristiques techniques :
- Contient 40 cartes à jouer.
- Nombre de joueurs : 2 à 4.
- Temps moyen d'une partie : 15 minutes.
Règle du jeu :
- Tour à tour les joueurs doivent se rappeller l'illustration qui se trouve derrière leur carte pour annoncer leur tour de magie en évitant les pièges.

6 ans et +

A rövidtávú memória, figyelem és koncentráció fejlesztésére kitűnő játék
Jegyezd meg a kártyák sorrendjét és gyűjtsd be a legtöbb lapot! Nem könnyű, de nagyon hatásos és közben szórakoztató fejlesztő játék. A feladat mindig ugyanaz ebben a kártyajátékban. Bárhogy keverik, kavarják a lapokat, a jó játékosnak mindig tudnia kell, hogy melyik van legfölül. A pontszerzéshez csak annyit kell tudni, hogy a saját kezedben lévő, de lefordított lapok legtetején mi van. A többi szabály, a három szín szimbólum jelzéssel a kártyák keverésére, mondhatni kutyulására szolgál. Jó kis harci feladat, bár más keveri a lapokat, mégis te tudd, mi van legfelül nálad! Ha tudod és megmondod, nem tévedsz egyszer sem, győzelem!
Tartalma:
    40 db kártyalap

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

Könyv rendelés

Amennyiben a keresett könyv nincs készleten, megrendelheti az alábbi űrlap segítségével. A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek.
Visszaigazoló e-mail-ben 48 órán belül tájékoztatjuk a hozzáférhetőségről, a várható árról és beszerzési időről (általában 3-4 hét).
Előleget nem kérünk.

Másolja ide a könyv adatait:

Kép CAPTCHA
Írja be a képen látható kódót