Bataflash
Kiadó: Djeco Kiadás dátuma: EAN: 3070900051188 Nyelv: N.A. Cikk típusa: Jeu
2 490 Ft
Kategória: Játékok Alkategória: 6-12 éveseknek
Készleten
Ismertető

Nombre de joueurs : 2 - 4

De 5 à 12 ans

Jeu de bataille faisant appel à l'observation et à la rapidité. Le jeu est partagé entre les 2 joueurs qui retournent en même temps la carte du dessus de leur paquet. Le premier joueur à repérer un animal commun aux 2 cartes annonce le nom de l'animal. Si la réponse est juste le joueur ajoute les 2 cartes à son jeu. Quand les 2 joueurs répondent en même temps, il y a bataille. La partie s'arrête quand un joueur a remporté toutes les cartes.

Gazdagon és ötletesen illusztrált kártyajáték, ami a megfigyelésre és gyorsaságra épül.
Remek eszköz a gyors felfogó és megfigyelő képesség, a képi memória fejlesztésére.
A népszerű Grimm mese, a Brémai muzsikusok ihlette kártyajáték új, kreatív meseszövésre is alkalmat ad a kártyákon lévő képek alapján. Megfigyeltethető a közel realisztikusan megrajzolt, kedves, színes állatfigurákon  az alatta, mellette, felette, jobbról, balról téri relációk. Könnyen megfogalmazhatóak a téri tájékozódást kifejező szavak már a legkisebb gyermekek számára is, a "hol van a...?"  kérdésre válaszolva.
A kártyajáték a lényege azonban a gyors felfogás és a gyors megnevezés, ha két azonos állatott láthatnak egyszerre a kártya képein, az nyer, aki elsőnek kiálltja az közös állatfigura nevét. Igzalmas és kacagtató ez a sokirányú fejlesztő kártyajáték.
Tartalma:
    34 db kártya

Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig