Magnetic's fishing tropic
Kiadó: Djeco Kiadás dátuma: EAN: 3070900016521 Nyelv: N.A. Cikk típusa: Jeu
5 330 Ft
Kategória: Játékok Alkategória: 0-6 éveseknek
Rendelhető
Ismertető

Le classique jeu de pêche à la ligne revisité par Djeco avec ces jolis poissons des tropiques, les enfants auront envie de voyager.
Le jeu de pêche est un jeu incontournable pour animer des goûters d'anniversaire et développer la concentration et la dextérité des enfants
Belle idée cadeau
Contenu : 12 poissons et 2 canne à pêche.

Dès 2 ans

Horgász játék, kétszemélyes társasjáték 2 éves kortól.
A társasjátékban bájos halacskákat kell kipecázni a mágneses bot segítségével. A különböző alakú és különböző színű halacskákon megfigyelhetőek az azonosságok és a különbségek, de felhasználhatók rajzsémaként is,  saját tó, vagy akvárium rajzolásánál.  Ez a játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, segíti a megfigyelés és a gondolkodás fejlődését. A halacskák rajzsémaként való felhasználása kiindulást adhat a saját alkotáshoz, rajzoláshoz, színezéshez is.
Tartalom:
    12 db halacska
    2 db mágneses horgászbot
A doboz mérete: 28 x 15 x 2,5 cm

Ajánlott életkor: 2 - 4 éves korig

Könyv rendelés

Amennyiben a keresett könyv nincs készleten, megrendelheti az alábbi űrlap segítségével. A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek.
Visszaigazoló e-mail-ben 48 órán belül tájékoztatjuk a hozzáférhetőségről, a várható árról és beszerzési időről (általában 3-4 hét).
Előleget nem kérünk.

Másolja ide a könyv adatait:

Kép CAPTCHA
Írja be a képen látható kódót