2020/2021-es tanév

Tankönyvrendelési akciónk július 14-ig tart! Rendelje meg most gimnáziumi nyelvkönyveit, illetve a Gustave Eiffel Francia Iskolában előírt tankönyveket!


Francia tankönyvek (manuels de français langue étrangère - FLE)

Örömmel értesítünk minden iskolát és nyelvtanárt, hogy idén is meghirdetjük tankönyvrendelési akciónkat, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Lire en toute latitude - Olvasó Klub

A la demande de plusieurs clients, nous vous proposons à partir du mois d’octobre 2019 un club de lecture en français.

Pour qui ?

Tout le monde ! Il suffit d’aimer lire.


Pour quoi ?

Pour se retrouver en bonne compagnie et parler d’un livre lu en français, d’une œuvre, de nos coups de cœur de lecture.


Quand ?

Tankönyvrendelési akció (2020)

Tisztelt tanárok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a rendkívüli helyzet ellenére, idén is lesz tankönyvrendelési akció, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Manuels - Tankönyvek – Manuals

Manuels pour les cours de l'Institut Français - Tankönyvek a Francia Intézeti kurzusokra - Manuals for the courses of the French Institute

Minden honlapunkon bankkártyával vagy utalással kiegyenlített rendelést elküldünk a vásárlásukat követő csütörtökön.

ALTER EGO :

A1:

A könyvesbolt zárva tart

Kedves Vásárlóink, kedves Barátaink!

Reméljük, hozzátartozóikkal együtt jól vannak!

A könyvesbolt március 17-e óta zárva tart, és sajnos nem tudjuk, mikor nyithatunk ki újra, mint ahogy azt sem, mikor rendelhetünk Franciaországból partnereinktől. De nem feledkezünk meg Önökről, és dolgozunk azon, hogy a bolt túlélje a nehézségeket, hogy találkozhassunk és elmesélhessük és ajánlhassuk legújabb olvasmányélményeinket.

Romain Puértolas

2020 március 12-én Romain Puertolas volt a könyvesbolt vendége az Egy könyv egy bor esten, ahol a La police des fleurs, des arbres et des forêts című könyvéről beszélgettünk vele. Az est, szokás szerint borbemutatóval kezdődött, kivételesen Flora Dubosc mutatta be Gere Attila 2018-as Fekete Járdoványát, mivel a sommelier sajnos nem tudott jelen lenni.

Michel Levaï

2020 első Egy könyv Egy bor estjére február 6-án került sor. Michel Lévai látogatott el hozzánk, hogy Ki ölte meg anyámat című könyvéről beszéljen, mely 2019-ben jelent meg az Harmattan kiadónál.

Frédéric Boyer

A könyvesbolt 15. születésnapja alkalmából tartott irodalmi estünkön Frédéric Boyer író, műfordító, könyvkiadó volt a vendégünk. Látogatása azért is volt aktuális, mert épp ezidőben lehetett megtekinteni a Műcsarnokban Serge Bloch-kal közös Egyszer volt, sokszor volt című kiállításukat, ahol a Biblia modern újramesélésének szöveges részét ő írta, míg a képi világot Bloch teremtette meg.