Francia Intézeti tanfolyamok

Információ a beiratkozóknak

A Francia Intézet kurzusaira való beiratkozáshoz kapott kódjukkal a tanfolyamok kezdetétől 10 napig 10% kedvezménnyel vásárolhatnak könyvesboltunkban vagy webáruházunkban. További vásárlásaikra egész évben 5% kedvezményt adunk.

Informations pour les personnes inscrites aux cours de l’Institut Français

Lire en toute latitude - Olvasó Klub

Vos libraires vous proposent de les retrouver toutes les 6 semaines le mardi à 18h pour parler, en français, d’un livre.
Il vous suffit d’acheter le livre, de le lire et de venir, avec une bouteille d’eau, de jus de fruit ou de vin, quelque chose à grignoter si le cœur vous en dit. Le premier rendez-vous de l'année 2020-2021 est fixé au 22 septembre.

2020/2021-es tanév

Tankönyvrendelési akciónk július 14-ig tart! Rendelje meg most gimnáziumi nyelvkönyveit, illetve a Gustave Eiffel Francia Iskolában előírt tankönyveket!


Francia tankönyvek (manuels de français langue étrangère - FLE)

Örömmel értesítünk minden iskolát és nyelvtanárt, hogy idén is meghirdetjük tankönyvrendelési akciónkat, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Tankönyvrendelési akció (2020)

Tisztelt tanárok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a rendkívüli helyzet ellenére, idén is lesz tankönyvrendelési akció, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Manuels - Tankönyvek – Manuals

Manuels pour les cours de l'Institut Français - Tankönyvek a Francia Intézeti kurzusokra - Manuals for the courses of the French Institute

Minden honlapunkon bankkártyával vagy utalással kiegyenlített rendelést elküldünk a vásárlásukat követő csütörtökön.

ALTER EGO :

A1:

A könyvesbolt zárva tart

Kedves Vásárlóink, kedves Barátaink!

Reméljük, hozzátartozóikkal együtt jól vannak!

A könyvesbolt március 17-e óta zárva tart, és sajnos nem tudjuk, mikor nyithatunk ki újra, mint ahogy azt sem, mikor rendelhetünk Franciaországból partnereinktől. De nem feledkezünk meg Önökről, és dolgozunk azon, hogy a bolt túlélje a nehézségeket, hogy találkozhassunk és elmesélhessük és ajánlhassuk legújabb olvasmányélményeinket.

Romain Puértolas

2020 március 12-én Romain Puertolas volt a könyvesbolt vendége az Egy könyv egy bor esten, ahol a La police des fleurs, des arbres et des forêts című könyvéről beszélgettünk vele. Az est, szokás szerint borbemutatóval kezdődött, kivételesen Flora Dubosc mutatta be Gere Attila 2018-as Fekete Járdoványát, mivel a sommelier sajnos nem tudott jelen lenni.

Michel Levaï

2020 első Egy könyv Egy bor estjére február 6-án került sor. Michel Lévai látogatott el hozzánk, hogy Ki ölte meg anyámat című könyvéről beszéljen, mely 2019-ben jelent meg az Harmattan kiadónál.