2022-23-es tanév

Tankönyvrendelési akciónk július 14-ig tart! Rendelje meg most gimnáziumi nyelvkönyveit, illetve a Gustave Eiffel Francia Iskolában előírt tankönyveket!


Francia tankönyvek (manuels de français langue étrangère - FLE)

Francia Intézeti tanfolyamok

Információ a beiratkozóknak

A Francia Intézet kurzusaira való beiratkozáshoz kapott kódjukkal a tanfolyamok kezdetétől 10 napig 10% kedvezménnyel vásárolhatnak könyvesboltunkban vagy webáruházunkban. További vásárlásaikra egész évben 5% kedvezményt adunk.

Informations pour les personnes inscrites aux cours de l’Institut Français

Gaëlle Josse

Másfél év kihagyás után nagy örömünkre szolgált, hogy vendégül láthattukGaëlle Josse-t , aki az őszi Margó Irodalmi Könyvvásár és Fesztiválra érkezett Budapestre, abból az alkalomból, hogy N. Kiss Zsuzsa fordításában a Vince Kiadó kiadásában a Francia Intézet támogatásával megjelent Ellis Island utolsó őre című regénye, mely 2015-ben elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját.

Lire en toute latitude - Olvasó Klub

Vos libraires vous proposent de les retrouver toutes les 6 semaines le mardi à 18h pour parler, en français, d’un livre.
Il vous suffit d’acheter le livre, de le lire et de venir, avec une bouteille d’eau, de jus de fruit ou de vin, quelque chose à grignoter si le cœur vous en dit. Le premier rendez-vous de l'année 2020-2021 est fixé au 22 septembre.

2020/2021-es tanév

Tankönyvrendelési akciónk július 14-ig tart! Rendelje meg most gimnáziumi nyelvkönyveit, illetve a Gustave Eiffel Francia Iskolában előírt tankönyveket!


Francia tankönyvek (manuels de français langue étrangère - FLE)

Örömmel értesítünk minden iskolát és nyelvtanárt, hogy idén is meghirdetjük tankönyvrendelési akciónkat, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Tankönyvrendelési akció (2020)

Tisztelt tanárok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a rendkívüli helyzet ellenére, idén is lesz tankönyvrendelési akció, melynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetnek tankönyveket őszre!

Manuels - Tankönyvek – Manuals

Manuels pour les cours de l'Institut Français - Tankönyvek a Francia Intézeti kurzusokra - Manuals for the courses of the French Institute

Minden honlapunkon bankkártyával vagy utalással kiegyenlített rendelést elküldünk a vásárlásukat követő csütörtökön.

ALTER EGO :

A1:

A könyvesbolt zárva tart

Kedves Vásárlóink, kedves Barátaink!

Reméljük, hozzátartozóikkal együtt jól vannak!

A könyvesbolt március 17-e óta zárva tart, és sajnos nem tudjuk, mikor nyithatunk ki újra, mint ahogy azt sem, mikor rendelhetünk Franciaországból partnereinktől. De nem feledkezünk meg Önökről, és dolgozunk azon, hogy a bolt túlélje a nehézségeket, hogy találkozhassunk és elmesélhessük és ajánlhassuk legújabb olvasmányélményeinket.